Monday, 16 July 2012

nAik TuRun....!!

hidup ni mcm2 kita akn lalui....
ade susah ade gak senang.....
sekali kita susah x semestinya kita akn susah smpai bila2...
so, the best way is to be patient even its hard...

for sure it'll become better when the time comes...=D

nk dijadikan citer, hidup aku ni pon x de la senang mne pon...
tp at least ade gak yg jeles dgn life aku ni...
so, syukur la dgn pe yg aku ade skrg ni kn...

paling penting aku ade family aku & both my parent still alive!! =)



& lastly, <3 u all very very very very very much especially these 2........

=D


kErinG

kering?? hehehe....asal lah bdn aku ni kurus kering je...
x paham tol lah...
org len sume sebok nk kurus...
aku ni yg nk gemok xdpt2...
tension bebenor cmnih...
da mcm2 mkanan aku try....
xde pon yg bole wat aku gemok...


Wednesday, 22 February 2012

HaTi haNTu..!!


ape kes hantu plak tetibe ni??
hehehe...ape yang aku rase skrg ni susa btol la...
da bpe kali bnde same jdik kat aku...
da nampak sangat efek die trok giler...
tapi susa kan nak control bab2 hati ni...
kalau tak jage betol2 memang bole rosak hati...
tu la kaitan die ngan hati hantu tu...
ade org yang tak tahu nak jage hati...
last2 perangai sendiri da mcm hantu....
aku ni tak tahu la tergolong sekali ke tak...hehehe
pape pon, just enjoy yourself to the fullest....peace yo!! =D

Tuesday, 21 February 2012

AlaHai NaSib...!!

skg ni blaja2 hidop kne la berjimat cermat kn....tapi, bile nampak something menarik sket start la nk bli...
haiyaa..!! cam mane la nk jimat2 camni...lagi2 nak kne saving nk bayar sewa uma, bil2 sume...hadoi! hadoi...
ape kan daye...arini mkn nasi bujang je la kan...
nak tak nak sebat je la....rezeki la tu...terima je la kn....nak mkn mewah2 da tak mampu...so, mkn biase2 je la kn...
tapi kalu gi mkn rmai2 bnde biase pon bole jadik best....so, hargailah ape yg ade...hehehe...!!

keh keh!!

ntah nape skg ni suke plak lyn blog...bkn ade pekdah pon....hahaha!!
ari ni msok ari ke3 berturut aku men takraw ngn dak2 ni....
sblom ni mmg da lme gler tak exercise...mule2 mmg leteh giler...
tp da biase ni rase bdn best plak...pg2 bdn segar je bgon tdo...
btol la org ckp sport tu baik tuk kesihatan kn....ni yang aku nk main tiap2 ari ni...
huhuhu...tapi mmg tak dapat la kn....tadi dpt main pon sebab kelas cancel....
btw, enjoy2!! lalalalala~

Monday, 20 February 2012

which 1....??

post aku ni walaupon xde spe nak bace aku tetap nk post gak...hahahahahaha!!
start je sem ni mule2 mmg xde mood nk blaja kn...tapi lme2 sejak ade mber2 bru
datang la balek semangat nk blaja tu sket2...
ade pulak semangat2 sampingan dari org len...harapan sekali diorang bagi...
serba salah pulak study men2 je...haih!!
tapi nak wat camne kn...still ade lg yg suke wat hal ngn aku....
xnk pkir sgt, tp klau da slalu sangat wat pangai pon tension gak...tol x??
haha...ape pon, aku n\still nk cube blaja btol2...wish me luck k...=D
and 4 all my frenz, final da dkt..so, korg sume, gud luck k tuk final nti...hehehe.....

Sunday, 19 February 2012

another part!

post yg ke2 hari ni....
da terlampau bosan la tu gamknye. hahaha!
entah nape da lame sgt tak bukak blog ni...
tbe2 je nk post mcm-mcm...padahal takde ape nk cakap pon...
lalalala~ yg penting, umor da msok 22 ni hopefully hepi la kn...
21 really sucks!! haha

takde idea....lalalala~

2 hari lepas besday aku....haha.
siap dapat gift telur ngan tepung sekali..pakej lengkap.
thanks la kat korang yang terlibat tu....
really appreciate it..
especially her. thanks 4 the gift..hehe.


yang ni sume pic taon lepas...
taon ni takde pic la pulak..
ade ke patot buat tengah2 malam kat tepi pantai...
takde la gambar nk wat kenangan..
tapi takpe la..
btw, syg korang taw! haha.