Monday, 16 July 2012

nAik TuRun....!!

hidup ni mcm2 kita akn lalui....
ade susah ade gak senang.....
sekali kita susah x semestinya kita akn susah smpai bila2...
so, the best way is to be patient even its hard...

for sure it'll become better when the time comes...=D

nk dijadikan citer, hidup aku ni pon x de la senang mne pon...
tp at least ade gak yg jeles dgn life aku ni...
so, syukur la dgn pe yg aku ade skrg ni kn...

paling penting aku ade family aku & both my parent still alive!! =)



& lastly, <3 u all very very very very very much especially these 2........

=D


kErinG

kering?? hehehe....asal lah bdn aku ni kurus kering je...
x paham tol lah...
org len sume sebok nk kurus...
aku ni yg nk gemok xdpt2...
tension bebenor cmnih...
da mcm2 mkanan aku try....
xde pon yg bole wat aku gemok...