Tuesday, 24 May 2011

BiLa aKu BoSaN....!! =P

kdg2 tu, hidup ni mmg mnyeksakn....
btol x?? tp bnde tu sume la yg bole sdarkn kte pe yg btol n pe yg salah...
kdg2 kte xpnah nk sdar sume tu....
ble smthing da jdik bru la kte mle nk mnyesal....
tp sume tu akn jdik pgjaran tuk dri kte gak nti....
pape pon, cbe la crik kbahagiaan dlm hidup kte ni...
hdup cme skali...so, jgn la sia2kn hidup kte ni....
life 4 d One...Allah!! =)

Monday, 23 May 2011

sAhaBaT....


sahabat @ kawan @ fren @ member @ geng.....
citer pasal kwn ni mmg best....
aku ske rmai kwn...n da mcm2 jnis kwn aku ade...
tp da mcm2 gak aku wat slah n silap kt kwn2 aku sume...
dri kwn2 aku mse kcik dlu, kt skola rndh, SKPM, high skool, MP, PLKN pdg hjau, UIA nilai n skg ni UiTM alor gajah....n x lupe gak kwn2 yg aku knal kt mna2 jer kn....
korg sume mmg best....siyesly aku x tipu...!! =)
yg da lme xjmpe tu mmg aku miss gler kt korg kn...
klau ade pluang mmg aku nk hang out ngn korg lg....
mcm2 kte wat sme2 kn dlu....
tp skg ni msing2 ngn haluan sndri....
so, pape pon, gud luck la kt sume kwn2 aku....
korg sume mmg TERRBAIKK..!! luv u all....=)










HiDuP.........

org ckp yesterday is history, today is reality n tomorrow is mystery....
tp bg aku, yesterday tu sweet memory, today create a new sweet memory n tomorrow waiting to d new sweet memory comes....hehehe...thinking positive lar...mmg ade bnyk bnde negative dtg dlm idop kte kn...
bak kate pepatah melayu, buang yg keruh n ambik yg jernih....so, as a human, we can think rite??
pape yg jdik msti ade hikmahnye....life must go on...look 4ward la fren....hehe..=)

my lovely family...=)